Нацыянальная акадэмія навук Беларусі

Навукова-тэхнічны часопіс
ХАРЧОВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ: НАВУКА І ТЭХНАЛОГІІ

Заснавальнік: Рэспубліканскае ўнітарнае прадпрыемства «Навукова-практычны цэнтр Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі па харчаванні».

ISSN 2073-4794
Выдаецца с 2008 г.
Выходзіць 4 разы ў год

Мэты і задачы:
У часопісе асвятляюцца сучасныя дасягненні ў галіне фундаментальных і прыкладных даследаванняў тэхналагічных працэсаў ўсіх галін харчовай прамысловасці, вынікі навуковых распрацовак і іх практычнага выкарыстання. Прызначаны для спецыялістаў, навуковых супрацоўнікаў і чытачоў, якія займаюцца ў сістэме харчовай бяспекі новымі тэхналогіямі і прадуктамі харчавання. Уключаны ў Пералік навуковых выданняў Рэспублікі Беларусь для апублікавання вынікаў дысертацыйных даследаванняў.

Адрас рэдакцыі:
вул. Казлова, 29, г. Мінск, 220037, Рэспубліка Беларусь
Электронны адрас: biblio@belproduct.com
Тэлефон: (375-17) 285-39-70 / 285-39-71