На пасяджэнні будуць разгледжаны 2 пытанні:
1. Пра ўплыў пальмавага алею на стан здароўя насельніцтва Рэспублікі Беларусь. З дакладам выступіць намеснік генеральнага дырэктара па стандартызацыі і якасці прадуктаў харчавання РУП “Навукова-практычны цэнтр Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі па харчаванні”, кандыдат тэхнічных навук, дацэнт Маргунова Алена Міхайлаўна.
2. Гародніна і садавіна. Параўнальная характарыстыка свежай гародніны і садавіны айчыннай і замежнай вытворчасці. З дакладам выступіць начальнік Рэспубліканскага кантрольна-выпрабавальнага комплексу па якасці і бяспецы прадуктаў харчавання РУП “Навукова-практычны цэнтр Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі па харчаванні”, кандыдат сельскагаспадарчых навук Пачыцкая Ірына Міхайлаўна.